![Suikers en zoetstoffen](/l/library/download/urn:uuid:814ce825-11dd-41ec-be43-2ad62a223e45/suikers-en-zoetstoffen.jpg?scaleType=6&width=360&height=203)
Suikers en zoetstoffen
Maltodextrine, dextrose, glucosestroop en sorbitol kunnen gewoon gebruikt worden door bijna iedereen met coeliakie.
Lees verder![Tarwezetmeel en zetmeel](/l/library/download/urn:uuid:239241e9-5c2e-445a-b766-a6da2e84574d/zetmeel.jpg?scaleType=6&width=360&height=203)
Tarwezetmeel en zetmeel
Zetmeel kan afkomstig zijn van tarwe: tarwezetmeel. Zetmeel kan ook afkomstig zijn van glutenvrije producten, zoals aardappelen of mais.
Lees verder![E-nummers en aroma's](/l/library/download/urn:uuid:5844c4fe-869e-4386-9087-62a64c14ed40/enummers-en-aroma.jpg?scaleType=6&width=360&height=203)
E-nummers en aroma's
E-nummers zijn stoffen die worden toegevoegd om eigenschappen van voedingsmiddelen te verbeteren. Maar zijn ze ook glutenvrij?
Lees verder![Overige ingrediënten](/l/library/download/urn:uuid:f9818b09-9aa5-4907-9ac8-78ea0f8257b6/overige-ingredienten.jpg?scaleType=6&width=360&height=203)
Overige ingrediënten
Op welke ingrediënten moet je nog meer letten als je etiketten leest?
Lees verder