"Sporen van gluten" op het etiket, wat weten we?
25 juli 2022
Het blijft verwarrend, de term ‘kan sporen van gluten bevatten’ op een etiket. Of ‘is gemaakt in een fabriek waar ook gluten worden verwerkt’, en allerlei varianten daarop. Want wat betekent dat nu echt? Wat kun je met die waarschuwing als je glutenvrij eet? We hebben het hier op een rij gezet.
Archief > 2022 > juli
- 28-07-2022 28-07-2022 12:00 - Activiteitenwedstrijd, doe je mee?
- 27-07-2022 27-07-2022 08:00 - Coeliakie en erfelijkheid
- 26-07-2022 26-07-2022 15:30 - Onderzoek naar kunstmatige intelligentie en zorg op afstand, doe mee!
- 26-07-2022 26-07-2022 08:00 - Op zoek naar een luisterend oor?
- 25-07-2022 25-07-2022 08:00 - "Sporen van gluten" op het etiket, wat weten we?
- 22-07-2022 22-07-2022 08:00 - Coeliakie & antistoffen, hoe zit het precies?
- 21-07-2022 21-07-2022 16:45 - Café Glutenvrij in Noord-Holland
- 20-07-2022 20-07-2022 08:00 - Relatie coeliakie en endometriose
- 19-07-2022 19-07-2022 08:00 - Vakantie en zin om te lezen?
- 14-07-2022 14-07-2022 12:00 - Podcast: glutenvrij leven voor en door kinderen
- 13-07-2022 13-07-2022 08:00 - Bevat tarwe van vroeger minder gluten dan modern tarwe?
- 11-07-2022 11-07-2022 16:09 - De Nederlandse Coeliakie Dag aftermovie!
- 07-07-2022 07-07-2022 09:58 - Lezingen Nederlandse Coeliakie Dag online
- 05-07-2022 05-07-2022 09:00 - Ben je tussen de 18 en 28? En glutenvrij?
- 02-07-2022 02-07-2022 09:03 - De Nederlandse Coeliakie Dag was erg geslaagd!