Beste horecaondernemer
Beste horecaondernemer,
Wist jij dat het bereiden en serveren van veilig glutenvrije gerechten helemaal niet zo moeilijk is?
Je hebt alleen de juiste tips & tricks nodig om ervoor te zorgen dat al jouw gasten met coeliakie een ontspannen en mooie avond hebben.
Als Nederlandse Coeliakie Vereniging, patiëntenvereniging met ruim 20.000 leden voor mensen die glutenvrij eten, helpen wij jou hier natuurlijk heel graag bij, dus hier volgen een aantal tips:
1. Waarschijnlijk is 95% van de producten in jouw keuken al glutenvrij of er bestaat een glutenvrij alternatief voor dezelfde prijs.
2. Er komen steeds meer producten op de markt die het jou nog makkelijker gaan maken. Zo zijn er veel producten in single pack, wat een langere houdbaarheid en makkelijke opslag betekent. Daarnaast bestaan er inmiddels meerdere broodjes in ovenbestendige folie. Kijk op https://www.ncv.nl/professionals/het-veilig-glutenvrij-keurmerk voor alle glutenvrije producten die via de Nederlandse Coeliakie Vereniging het Crossed Grain keurmerk hebben ontvangen.
3. De NCV biedt trainingen. Zo weet jouw team nóg beter hoe om te gaan met het bereiden en serveren van glutenvrije gerechten.
4. Op onze website https://www.ncv.nl/professionals/wat-als-je-een-glutenvrije-gast-verwacht staat veel informatie over het voorkomen van kruisbesmetting, het lezen van etiketten & wat gluten nou eigenlijk is.
Wil je meer informatie? Dat kan! Neem volledig vrijblijvend contact op via horeca@glutenvrij.nl.
Archief > 2023 > juni
- 30-06-2023 30-06-2023 10:15 - Mrs. Italy sluit aan bij Horeca Alliantie Glutenvrij
- 29-06-2023 29-06-2023 20:10 - Recall Picnic Gegrild Gehakt
- 29-06-2023 29-06-2023 20:07 - Recall Céréal koekjes
- 29-06-2023 29-06-2023 07:08 - Glutenvrij de zomer door!
- 28-06-2023 28-06-2023 08:00 - Vakantie
- 27-06-2023 27-06-2023 12:46 - Zuiderzeeklassieker: iedereen kan meedoen! (ook kids)
- 26-06-2023 26-06-2023 12:11 - Doe jij mee aan onderzoek over glutenvrij eten?
- 22-06-2023 22-06-2023 17:00 - Duizend restaurants met deze sticker op de deur, dat is onze droom!
- 22-06-2023 22-06-2023 08:00 - Moet jouw bezoek de handen wassen?
- 21-06-2023 21-06-2023 07:55 - Coeliakie, of niet?
- 20-06-2023 20-06-2023 08:10 - Podcast: tips & trucs voor een glutenvrij leven
- 19-06-2023 19-06-2023 13:18 - Glutenvrije biertjes!
- 18-06-2023 18-06-2023 08:00 - Vaderdag!
- 16-06-2023 16-06-2023 08:00 - Beste horecaondernemer
- 14-06-2023 14-06-2023 08:00 - Glutenvrij dieet op latere leeftijd
- 10-06-2023 10-06-2023 08:24 - De NCV-vrijwilligers in het zonnetje gezet
- 07-06-2023 07-06-2023 19:00 - Glutenvrij Magazine komt eraan!
- 07-06-2023 07-06-2023 08:00 - Coeliakie en auto-immuunziekten van de schildklier
- 06-06-2023 06-06-2023 18:00 - Hoe zit het met anti-glutenpillen?
- 06-06-2023 06-06-2023 09:14 - Online kennismakingsbijeenkomst voor leden
- 05-06-2023 05-06-2023 10:45 - Kom je spelen in Apeldoorn?
- 04-06-2023 04-06-2023 08:00 - Vandaag is het Nationale Opa en Oma Dag!
- 02-06-2023 02-06-2023 17:00 - Ken jij Bistro Restaurant Ratatouille al?
- 02-06-2023 02-06-2023 08:00 - Veel plezier tijdens de glutenvrije kinderkampen!
- 01-06-2023 01-06-2023 18:00 - Prof. dr. Frits Koning ontvangt lintje voor zijn verdiensten in het coeliakieonderzoek