De glutenvrije podcast bij Inproba
Wil jij weten hoe glutenvrije ketjap gemaakt wordt? Waarom Inproba voor het Crossed Grain keurmerk ging en hoe je deze glutenvrije ketjap-sauzen in je keuken kunt gebruiken?
Luister dan vooral deze nieuwste aflevering. De glutenvrije podcast was op bezoek bij Inproba en ging in gesprek met Marjolein jonker, marketing en communicatie. Ze vertelde over hoe het allemaal begon in het schuurtje van de moeder van de oprichter van het familiebedrijf en hoe het productieproces er inmiddels in de fabriek uitziet. Ze legt uit hoe ze ervoor zorgen dat hun producten veilig glutenvrij zijn en dat ze in de toekomst nog meer producten glutenvrij willen maken.
Benieuwd?
Kijk op: www.glutenvrij.nl/glutenvrijepodcast of via je favoriete podcastplatform
Veel luisterplezier!
Archief > 2023 > december
- 23-12-2023 23-12-2023 18:36 - Veiligheidswaarschuwing Bio+ hamburger en PLUS biologische hamburger!
- 23-12-2023 23-12-2023 13:00 - Fijne feestdagen!
- 22-12-2023 22-12-2023 20:00 - Veiligheidswaarschuwing: Gran Pavesi Crackers bevatten gluten *UPDATE*
- 18-12-2023 18-12-2023 16:47 - Alle leden bedankt!
- 14-12-2023 14-12-2023 14:56 - Podcast: glutenvrije feestdagen, hoe ga je daarmee om?
- 07-12-2023 07-12-2023 08:00 - Alle NCV-vrijwilligers: DANK JE WEL!
- 06-12-2023 06-12-2023 08:00 - Glutenvrij Magazine in de bus
- 05-12-2023 05-12-2023 11:50 - Fijne Sinterklaasavond!
- 04-12-2023 04-12-2023 16:29 - TOPDOKS NET FF ANDERS!
- 01-12-2023 01-12-2023 08:00 - De glutenvrije podcast bij Inproba