Zoet en glutenvrij recept voor ramadan!
Morgen begint de ramadan, de traditionele vastenmaand van moslimgelovigen. Van NCV-lid Fatima Abakka mochten we haar heerlijke zoete en glutenvrije Selou-recept publiceren. Dit is een soort kruimelcake van onder andere gemalen nootjes, anijs-, venkel-, lijn- en sesamzaad dat veel tijdens ramadan wordt gegeten.
Bekijk het recept in onze receptendatabase (alleen voor leden)
Archief > 2022 > maart
- 31-03-2022 31-03-2022 09:15 - Zoet en glutenvrij recept voor ramadan!
- 30-03-2022 30-03-2022 07:58 - Ken je het graan fonio al?
- 28-03-2022 28-03-2022 16:08 - Verrassend lekker glutenvrij gegeten?
- 24-03-2022 24-03-2022 07:44 - Kom jij ook naar de gezellige, glutenvrije voorjaarslunch op 2 april?!
- 23-03-2022 23-03-2022 07:25 - Zijn vaccins glutenvrij?
- 22-03-2022 22-03-2022 09:16 - Ga jij (glutenvrij) naar een festival deze zomer?
- 21-03-2022 21-03-2022 12:30 - Welke talentvolle coeliakieonderzoeker verdient volgens jou de NCV Stimuleringsprijs?
- 20-03-2022 20-03-2022 07:46 - Glutenvrije cake uit de Airfryer
- 16-03-2022 16-03-2022 07:00 - Coeliakie en een kleinere lichaamslengte. Hoe zit dat?
- 14-03-2022 14-03-2022 15:27 - Help Oekraïners met coeliakie!
- 09-03-2022 09-03-2022 11:54 - Coeliakie en ADHD
- 08-03-2022 08-03-2022 09:00 - Podcast: coeliakie & de diagnostiek
- 05-03-2022 05-03-2022 06:34 - NCV in de bres voor Oekraïense coeliakiepatiënten
- 04-03-2022 04-03-2022 09:56 - Glutenvrij Magazine en nieuwe ledenpas een klein beetje vertraagd
- 03-03-2022 03-03-2022 07:58 - Kunnen gluten ook via de huid worden opgenomen in het lichaam?
- 01-03-2022 01-03-2022 09:47 - Wat nam jij mee op wintersport?