Hoger risico op leververvetting bij coeliakiepatiënten
Glutenvrije producten bevatten vaak meer vet en suiker dan glutenbevattende producten. Als je hiervan teveel binnen krijgt kun je uiteindelijk leverproblemen ontwikkelen. Recent onderzoek geeft hierover meer informatie. Lees hier verder (log eerst in, klik daarna op de link)
Tips over gezond glutenvrij eten vind je hier.
*Als NCV verzamelen we de laatste wetenschappelijke inzichten. Dit kunnen wij doen dankzij onze leden. Word jij ook lid? Kijk voor alle voordelen van het lidmaatschap op www.ncv.nl/word-lid-van-ncv
Archief > 2023 > januari
- 31-01-2023 31-01-2023 17:00 - Podcast: studeren en coeliakie
- 26-01-2023 26-01-2023 15:50 - De glutenvrije podcast on tour naar het studentenhuis
- 25-01-2023 25-01-2023 08:00 - Coeliakie en huidproblemen
- 23-01-2023 23-01-2023 14:00 - Eetbare insecten
- 18-01-2023 18-01-2023 08:00 - Coeliakie én diabetes type 1
- 11-01-2023 11-01-2023 08:00 - Hoger risico op leververvetting bij coeliakiepatiënten
- 09-01-2023 09-01-2023 15:34 - NCV op grootste horecabeurs!
- 05-01-2023 05-01-2023 08:00 - Coeliakie en erfelijkheid, hoe zit het nou?
- 04-01-2023 04-01-2023 11:30 - Let op: fout in recept Allerhande!
- 03-01-2023 03-01-2023 08:00 - Jonge ouders, opgelet!
- 02-01-2023 02-01-2023 08:00 - Gezond glutenvrij, wij helpen jou daarbij!
- 01-01-2023 01-01-2023 00:01 - Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2023!