NCV op grootste horecabeurs!
Glutenvrije consumenten en hun belangen in de horeca. Daarvoor staat de NCV op de Horecava, de grootste Nederlandse horecabeurs in de RAI deze week.
'We spreken hier veel horecaondernemers over hoe je veilig glutenvrije gerechten kan serveren', vertelt Roos Baars, accountmanager horeca van de NCV. 'Ons doel is op elke hoek een restaurant waar je veilig glutenvrij kan eten!', aldus Andrea Wesselius, collega-accountmanager van de NCV.
Archief > 2023 > januari
- 31-01-2023 31-01-2023 17:00 - Podcast: studeren en coeliakie
- 26-01-2023 26-01-2023 15:50 - De glutenvrije podcast on tour naar het studentenhuis
- 25-01-2023 25-01-2023 08:00 - Coeliakie en huidproblemen
- 23-01-2023 23-01-2023 14:00 - Eetbare insecten
- 18-01-2023 18-01-2023 08:00 - Coeliakie én diabetes type 1
- 11-01-2023 11-01-2023 08:00 - Hoger risico op leververvetting bij coeliakiepatiënten
- 09-01-2023 09-01-2023 15:34 - NCV op grootste horecabeurs!
- 05-01-2023 05-01-2023 08:00 - Coeliakie en erfelijkheid, hoe zit het nou?
- 04-01-2023 04-01-2023 11:30 - Let op: fout in recept Allerhande!
- 03-01-2023 03-01-2023 08:00 - Jonge ouders, opgelet!
- 02-01-2023 02-01-2023 08:00 - Gezond glutenvrij, wij helpen jou daarbij!
- 01-01-2023 01-01-2023 00:01 - Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2023!